Danmark: Monday, February 24, 2020
© 2020 HAStoSEE.COM
Gratis - Del Gerne
Gratis - Del Gerne
Online Læsere: 42
(2 kikker bare på de flotte billeder)
Danmark og hele den vestlige verden er ved at gå til grunde, godt hjulpet af den politisk korrekte venstreorienterede fakenews bølge der hersker i både politik og medier. Vi har samlet artikler fra Websites som kæmper mod denne udvikling.
Kvinde død efter brand – 24NYT

24Nyt | Hund bed forbipasserende – 24NYT

Ølbycenter, Ølby – Køge

i går kl. 15.52 anmeldte en 42-årig mand fra Køge, at han netop var blevet bidt af en mindre sort hund, som stod bundet foran et supermarked. En patrulje kørte frem til stedet, hvor de afhørte sagens parter. Anmelderen var kommet rundt om hjørnet, og blev her overrasket over hunden, som angreb ham og bed ham i benet. Det samme oplevede en 29-årig mand fra Køge, som også var kommet rundt om hjørnet, hvor han også blev bidt i benet af hunden, så han fik hul i bukserne og en skramme.

Ejeren havde været inde at handle i supermarkedet, og blev på gaden mødt af de to mænd, som var blevet bidt af hans hund. Ejeren, en 51-årig mand fra Køge blev sigtet for overtrædelse af hundeloven. Han havde desuden ikke tegnet den lovpligtige ansvarsforsikring på hunden. Den 51-årige kan forvente at høre mere fra politiet i sagen.


Kommentarer

Læs Original – Klik Her

Du kan herunder "Like" og/eller dele denne artikel på:
Facebook - Twitter - Pinterest eller Email

Hvad er din mening?
Du kan kommenterer på denne artikel, nederst på denne side...
0 Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

©2020 HAStoSEE.COM - Rigtige Nyheder

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account