Danmark: Thursday, May 28, 2020
© 2020 HAStoSEE.COM
Gratis - Del Gerne
Gratis - Del Gerne
Online Læsere: 50
(5 kikker bare på de flotte billeder)
Danmark og hele den vestlige verden er ved at gå til grunde, godt hjulpet af den politisk korrekte venstreorienterede fakenews bølge der hersker i både politik og medier. Vi har samlet artikler fra Websites som kæmper mod denne udvikling.
Hoteller og restauranter har kniven for struben

24Nyt | Hoteller og restauranter har kniven for struben

Coronakrisen er en katastrofe for danske hoteller og restauranter, skriver Berlingske. I marts måned alene mistede hotellerne i hovedstadsregionen 480.000 overnatninger, hvilket er det samme som resten af landet tilsammen.

Der er også investeret milliarder i ny hotelkapacitet. Fra 2019 til 2021 skal opføres næsten 8.000 nye hotelværelser i København og på Frederiksberg. Eller næsten 40 pct. flere end der fandtes i 2018. Der står således en masse værelser snart klar til turister, som lige nu ikke kan komme hertil, og som senere formentlig vil tøve med at foretage rejsen til København.

Sidst men ikke mindst er København en af Europas ti største konferencedestinationer, og det vil tage lang tid, før det marked bliver genetableret.

De hjælpepakker, der er på banen nu, kan ikke redde alle hotellerne i hovedstaden. Flere af dem vil ikke overleve.

I 2019 besøgte 11 mio. turister København. 1,3 mio. af dem angav gastronomi som hovedårsagen til, at de var her. De 1,3 mio. gæster kan restauranterne afskrive i år og i den nærmeste fremtid derefter.

Restaurationsbranchen er slet ikke klædt på til at kunne klare den slags tab, da branchen opererer med meget smal indtægtsmargin. Bare en uges tabt indtægt kan få læsset til at vælte.

Lige nu frygter en tredjedel af samtlige hotel- og restaurantejere, at de går konkurs inden for de næste tre måneder. Flere end 200 har allerede måtte dreje nøglen om. Det vil ikke alene ramme de 110.000 ansatte i branchen, men også et utal af leverandører til branchen: håndværkere, fiskere, gartnere mv.


Kommentarer

Læs Original – Klik Her

Du kan herunder "Like" og/eller dele denne artikel på:
Facebook - Twitter - Pinterest eller Email

Hvad er din mening?
Du kan kommenterer på denne artikel, nederst på denne side...
0 Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

©2020 HAStoSEE.COM - Rigtige Nyheder

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account