Danmark: Friday, April 03, 2020
© 2020 HAStoSEE.COM
Gratis - Del Gerne
Gratis - Del Gerne
Online Læsere: 45
(2 kikker bare på de flotte billeder)
Danmark og hele den vestlige verden er ved at gå til grunde, godt hjulpet af den politisk korrekte venstreorienterede fakenews bølge der hersker i både politik og medier. Vi har samlet artikler fra Websites som kæmper mod denne udvikling.

24Nyt | Handlingslammet EU svigter igen | 24NYT

Danmark står tæt på alene med de indgribende tiltag, Mette Frederiksen offentliggjorde onsdag aften. Europa, som Sundhedsstyrelsen vurderer som nyt epicenter for coronavirussen, fremstår famlende. Det skriver Berlingske.

Selv om Europa er blevet et nyt epicenter for coronaepidemien, fremstår EU fragmenteret og famlende i sin bekæmpelse af coronavirussen. Danmark står tæt på alene med de indgribende tiltag.

Europa-Kommissionen har især de seneste uger ihærdigt forsøgt at efterlade det indtryk, at man arbejder i døgndrift for at hjælpe medlemslandene i kampen mod virussen, men – som det bemærkes hos Politico – kommissionsformand Ursula von der Leyen lod i sidste uge udelukkende til at være optaget af migrationskrisen ved den græske grænse, alt imens virussen eksploderede i Norditalien.

Giovanni Rezza, direktør for et institut for smittesygdomme i Italien, sagde i et radiointerview onsdag morgen: “Hvis Europa eksisterer, må det manifestere sig selv“.


Kommentarer

Læs Original – Klik Her

Du kan herunder "Like" og/eller dele denne artikel på:
Facebook - Twitter - Pinterest eller Email

Hvad er din mening?
Du kan kommenterer på denne artikel, nederst på denne side...
0 Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

©2020 HAStoSEE.COM - Rigtige Nyheder

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account