Danmark: Wednesday, April 08, 2020
© 2020 HAStoSEE.COM
Gratis - Del Gerne
Gratis - Del Gerne
Online Læsere: 41
(2 kikker bare på de flotte billeder)
Danmark og hele den vestlige verden er ved at gå til grunde, godt hjulpet af den politisk korrekte venstreorienterede fakenews bølge der hersker i både politik og medier. Vi har samlet artikler fra Websites som kæmper mod denne udvikling.
Hærværk ved stenkast | 24NYT

24Nyt | Hærværk ved stenkast | 24NYT

Asnæs/Fårevejle – Odsherred

Politiet har modtaget tre anmeldelser om hærværk begået ved stenkast mod ruder mod huse, som ligger inden for kort afstand i Fårevejle og Asnæs.

Kl. 08.46 anmeldte en sommerhusejer, at der på Hulvej i Asnæs omkring kl. 23.30 var blevet kastet sten mod en termorude, som vendte ud mod et vejen. Sommerhusejeren var i huset da det skete og hørte braget, men opdagede først næste morgen at den yderste rude var knust.

Kl. 09.12 anmeldte en butiksejer, at hun om aftenen omkring kl. 22.00 hørte to brag uden for sin bopæl på Veddingevej i Fårevejle, hvor hun også driver sin forretning med papirvarer. De to brag kom med få minutters mellemrum og ved hvert brag hørte butiksejeren en bil køre fra stedet. Efterfølgende bemærkede hun, at ruden til hendes butiks facade var blevet knust af en mellemstor sten. Butiksejeren havde desuden bemærket at der også var knust ruder på en minigraver, som holdt på Veddingevej.

Kl. 09.58 fik politiet anmeldelse om, at der også var knust en rude på et køkkenvindue på Veddingevej i Asnæs. Stenen var efterladt på stedet og havde en diameter på omkring 7×7 cm. Hærværet skete mellem kl. 22.30 og kl. 8.00, hvor det blev opdaget af husets beboer.
Politiet undersøgte de anmeldte sager om hærværk og har i den forbindelse sikret spor fra stederne.
Politiets undersøgelser har ikke klarlagt, hvad motivet til hærværket kunne være. Vidner som har set noget i forbindelse med hærværket, og som kan komme med oplysninger i sagen, bedes ringe til politiet på tlf. 114. Især oplysninger om køretøjer, der har kørt i området onsdag aften har politiets interesse.


Kommentarer

Læs Original – Klik Her

Du kan herunder "Like" og/eller dele denne artikel på:
Facebook - Twitter - Pinterest eller Email

Hvad er din mening?
Du kan kommenterer på denne artikel, nederst på denne side...
0 Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

©2020 HAStoSEE.COM - Rigtige Nyheder

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account