Danmark: Tuesday, February 25, 2020
© 2020 HAStoSEE.COM
Gratis - Del Gerne
Gratis - Del Gerne
Online Læsere: 40
(4 kikker bare på de flotte billeder)
Danmark og hele den vestlige verden er ved at gå til grunde, godt hjulpet af den politisk korrekte venstreorienterede fakenews bølge der hersker i både politik og medier. Vi har samlet artikler fra Websites som kæmper mod denne udvikling.

24Nyt | GROFT! Udlænding snyder sælger for titusindvis af kroner – 24NYT

Tricktyveri af dyrt armbånd – Jernbanegade, Køge

Kl. 15.07 i går anmeldte en 32-årig mand fra Stevns, at han netop var blevet snydt af en engelsktalende mand, som ville købe et dyrt guldarmbånd, som anmelderen havde sat til salg på Den Blå Avis. En patrulje blev sendt til anmelderens bopæl, for at afhøre ham til sagen.

Den 32-årige havde aftalt med køberen, at de skulle mødes på Køge Station. Køberen ville gerne have armbåndet vurderet hos en guldsmed. På vej til guldsmeden tilbød køberen den 32-årige, at han kunne tælle pengene. Han talte pengebundtet op, og der var 35.000 kr. De fortsatte ind i guldsmedebutikken, hvor der var videoovervågning, men guldsmeden ville ikke vurdere armbåndet. På gaden ud for guldsmedebutikken, sagde køberen, at han gerne ville købe armbåndet. Han fik armbåndet overrakt, og den 32-årige fik pengebundtet. Da køberen var forsvundet, opdagede den 32-årige, at det ikke var det samme pengebundt, som han havde optalt. I dette pengebundt var der kun 500 kr. samt 30 ét-dollarsedler. Køberen blev beskrevet som engelsktalende og af anden etnisk baggrund.

Politiet efterforsker nu sagen, for at forsøge at finde frem til den engelsktalende køber, som snød den 32-årige.


Kommentarer

Læs Original – Klik Her

Du kan herunder "Like" og/eller dele denne artikel på:
Facebook - Twitter - Pinterest eller Email

Hvad er din mening?
Du kan kommenterer på denne artikel, nederst på denne side...
0 Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

©2020 HAStoSEE.COM - Rigtige Nyheder

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account