Danmark: Thursday, May 28, 2020
© 2020 HAStoSEE.COM
Gratis - Del Gerne
Gratis - Del Gerne
Online Læsere: 44
(5 kikker bare på de flotte billeder)
Danmark og hele den vestlige verden er ved at gå til grunde, godt hjulpet af den politisk korrekte venstreorienterede fakenews bølge der hersker i både politik og medier. Vi har samlet artikler fra Websites som kæmper mod denne udvikling.
Gennemtæsket og stukket med kniv m.m. – her er dommen

24Nyt | Gennemtæsket og stukket med kniv m.m. – her er dommen

De tre mænd blev dømt for sammen at have opsøgt en jævnaldrende mand på dennes bopæl i Søborg den 30. juni 2019, hvor de sammen med flere andre ukendte medgerningsmænd truede ham med en skarpladt pistol og efterfølgende overfaldt ham i hans have med et stort antal slag og spark i hovedet og på kroppen. Undervejs tildelte de ham også fem knivstik i overkroppen.
Retten fandt det bevist, at de tre mænd med overvejende sandsynlighed måtte have vidst, at ofret ville dø, hvis ikke det havde været for den efterfølgende akutte lægelige behandling.
De tre mænd blev samtidig dømt for at have været i besiddelse af et skarpladt skydevåben på offentligt sted.

 

Dømt for skud mod yngre mand

Den hovedtiltalte i sagen blev foruden drabsforsøget den 30. juni 2019 også dømt for den 20. juli 2019, at have skudt en yngre mand i låret på Pederstrupstien i Ballerup.

Retten dømte samtidig én af de andre mænds kæreste for at have overdraget pistolen sammen med en række andre våben, som hun fik overtalt sin veninde til at gemme og opbevare.
Posen med alle våbnene blev efterfølgende fundet af politiet i et klædeskab hos veninden. Hun blev derfor dømt for at have været i besiddelse af gerningsvåbnet og for at have transporteret det til sin bopæl.

Anklager: Dom understreger alvor

”Dommen i dag er kulminationen på en længerevarende og grundig efterforskning hos Københavns Vestegns Politi, og jeg er som anklager tilfreds med, at retten og nævningetinget ved dommen i dag har understreget alvoren af det, der er foregået både under, men også efter drabsforsøget i Søborg”, siger anklager ved Københavns Vestegns Politi Julie Engstrøm Skovgaard.

 

Retten vurderede, at den hovedtiltalte må betragtes som så farlig for andres liv og helbred, at de fandt det påkrævet at idømme ham forvaring på ubestemt tid. Der blev lagt vægt på, at han tidligere gentagne gange var dømt for vold, røveri og drabsforsøg, og at han nu på ny blev dømt for særdeles personfarlig kriminalitet.

”Det er heldigvis forholdsvis sjældent, at så relativt unge personer bliver vurderet så farlige, at en dom til forvaring på ubestemt tid er den eneste mulighed for at beskytte borgere mod personen. Men jeg må sige, at jeg er tilfreds med, at retten og nævningetinget i det her konkrete tilfælde var enige med Retslægerådets indstilling og anklagemyndighedens påstand i sagen” siger Julie Engstrøm Skovgaard.

Ud over forvaringsdommen til den 24-årige, blev de to andre mænd idømt ni års fængsel. Kæresten blev idømt to et halvt år fængsel, mens veninden blev idømt en behandlingsdom. Hun modtog dommen, mens de fire andre ankede.

Læs Original – Klik Her

Du kan herunder "Like" og/eller dele denne artikel på:
Facebook - Twitter - Pinterest eller Email

Hvad er din mening?
Du kan kommenterer på denne artikel, nederst på denne side...
0 Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

©2020 HAStoSEE.COM - Rigtige Nyheder

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account