Danmark: Thursday, May 28, 2020
© 2020 HAStoSEE.COM
Gratis - Del Gerne
Gratis - Del Gerne
Online Læsere: 46
(4 kikker bare på de flotte billeder)
Danmark og hele den vestlige verden er ved at gå til grunde, godt hjulpet af den politisk korrekte venstreorienterede fakenews bølge der hersker i både politik og medier. Vi har samlet artikler fra Websites som kæmper mod denne udvikling.
FARVEL! Én dags kriminelle handlinger medførte 12 års udvisning

24Nyt | FARVEL! Én dags kriminelle handlinger medførte 12 års udvisning

Manden startede den dyre dag i København, hvor han erkendte at have stjålet fra en herretøjsforretning, hvorefter han tog toget videre til Skanderborg. Det var dog tilfældigt, at endestationen blev i Skanderborg. Det skete fordi manden pludselig udøvede vold mod en togkontrollør og på den baggrund blev anholdt af Sydøstjyllands Politi. Ved anholdelsen blev han fundet i besiddelse af en kniv.

Efter at være blevet løsladt på Skanderborg Fælled begik han indbrud i 7 forskellige biler. Dette blev bevist i retten ved fremvisning af videoovervågning og afhøring af flere vidner.

Anklager Tobias Engby forklarer: ”Efter at have begået indbrud i bilerne begav manden sig videre ned i Skanderborg by, hvor han stjal en telefon fra en tilfældig kvinde og begik indbrud i en lejlighed. Han spurgte efterfølgende en taxachauffør om et lift. Taxachaufføren nægtede at køre med manden, da han stod med en udslået foldekniv i hånden.”

Sydøstjyllands Politi kunne for anden gang anholde den tiltalte i Skanderborg på grund af taxachaufførens underretning af politiet om det passerede.

Den tiltalte nægtede under sagen størstedelen af forholdene, men Retten i Horsens fandt på baggrund af de førte beviser, at tiltalte skulle dømmes skyldig. Straffen blev udmålt til 1 år og 3 måneders fængsel, ligesom manden blev udvist af Danmark med et indrejseforbud gældende i 12 år.

Anklager Tobias Engby uddyber: ”Manden var to gange tidligere idømt udvisning af Danmark, men på grund af særlige omstændigheder aldrig udrejst af landet. Ved at sammenholde straffens længde med mandens tilknytning til henholdsvis Danmark og sit hjemland fandt retten at manden skulle udvises og at et indrejseforbud i 12 år var passende.”

Den 20-årige mand modtog dommen og blev efterfølgende varetægtsfængslet til afsoning og senere udsendelse af Danmark.

Læs Original – Klik Her

Du kan herunder "Like" og/eller dele denne artikel på:
Facebook - Twitter - Pinterest eller Email

Hvad er din mening?
Du kan kommenterer på denne artikel, nederst på denne side...
0 Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

©2020 HAStoSEE.COM - Rigtige Nyheder

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account