Danmark: Thursday, May 28, 2020
© 2020 HAStoSEE.COM
Gratis - Del Gerne
Gratis - Del Gerne
Online Læsere: 50
(4 kikker bare på de flotte billeder)
Danmark og hele den vestlige verden er ved at gå til grunde, godt hjulpet af den politisk korrekte venstreorienterede fakenews bølge der hersker i både politik og medier. Vi har samlet artikler fra Websites som kæmper mod denne udvikling.
Hoteller og restauranter har kniven for struben

24Nyt | EU – en dårlig indkøbsforening?

EU-samarbejdet under coronakrisen er ikke en rosenrød fortælling, skriver Saxo Banks cheføkonom, Steen Jakobsen, i Berlingske.

Hvor covid-19 kunne have været det ultimative eksempel på unionens nødvendighed og betydning, har tilfældet være stik modsat. Fremfor at fungere som en sikker støtte i stormen, har Bruxelles fremstået som handlingslammet i en periode, hvor behovet var størst.

Vi har set et paralyseret europæisk system, der ikke kunne handle i tide, mens behovet for hjælp var størst. For hvor var støttepakkerne og den europæiske ånd blevet af?

Spørgsmålet er, om dette er kilden til endnu en splittelse, der kan få et hårdt prøvet europæisk projekt til at krakelere.

Præsident Macron spurgte tidligere på året, om Europa er et politisk projekt eller en union af handlende. Svaret, der tegner sig, er desværre mere og mere tydeligt: En dårlig fungerende indkøbsforening.


Kommentarer

Læs Original – Klik Her

Du kan herunder "Like" og/eller dele denne artikel på:
Facebook - Twitter - Pinterest eller Email

Hvad er din mening?
Du kan kommenterer på denne artikel, nederst på denne side...
0 Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

©2020 HAStoSEE.COM - Rigtige Nyheder

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account