Danmark: Friday, December 06, 2019
© 2019 HAStoSEE.COM
Gratis - Del Gerne
Gratis - Del Gerne
Online Læsere: 45
(3 kikker bare på de flotte billeder)
Danmark og hele den vestlige verden er ved at gå til grunde, godt hjulpet af den politisk korrekte venstreorienterede fakenews bølge der hersker i både politik og medier. Vi har samlet artikler fra Websites som kæmper mod denne udvikling.
Patruljebil politibil

24Nyt | En person stukket med kniv – masser af politi

Foto: Politiet.

Kl. 18.49 i går fik politiet via alarm 112 melding om uro og uorden i Nygade, og at nogle personer formentlig var i besiddelse af knive, idet en person var stukket hermed. Politiet kørte til området med adskillige patruljer, herunder en hundepatrulje, for at få genoprettet roen.

Ved politiets ankomst var to mænd, hvoraf den ene var i besiddelse af to knive, i kraftig skænderi nogle andre personer. De to mænd på hhv. 23 og 27 år fra Holbæk, der begge var kraftigt spirituspåvirket og ophidsede, blev anholdt, ligesom politiet hurtigt fandt frem til to andre mænd på en nærliggende restauration.

Da de også kunne mistænkes for at have en rolle i uroen i gaden, anholdt politiet to spirituspåvirkede mænd på 18 år fra hhv. Køge og Kirke-Hyllinge. Under politiets ophold på stedet dukkede en spirituspåvirket 24-årig mand fra Hvidovre op og oplyste at være blevet stukket i hånden med overfladisk snitsår til følge. Også han blev indledningsvist anholdt, da hans rolle i forbindelse med uroen ikke var helt klarlagt på det tidspunkt.
Da roen var genoprettet efter anholdelserne benyttede politiet sig af optagelserne på bl.a. tryghedskameraerne i gaden til at få klarlagt hændelsesforløbet, der startede med noget uorden i forbindelse med de anholdtes besøg på et værtshus i gaden. Da de var blevet bortvist fra værtshuset, fortsatte uroen ude på selve Nygade, hvor personer blev jagtet af den 27-årige anholdte med knive, fordi den kvæstede oplyste at være blevet stukket i hånden af andre personer.

Med baggrund i vidneforklaringer og efterforskningen i øvrigt, herunder brug af optagelserne fra tryghedskameraerne, gjorde, at de to mænd på 18 og den forurettede på 24 år blev løsladt efter afhøring til sagen og uden at være sigtet for noget i relation til uroen i Nygade. Den ene 18-årige fra Kirke-Hyllinge havde dog ca. 1½ gram hash på sig, så han blev sigtet for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer. De sidste to anholdte er fortsat i politiets varetægt og forventes afhørt i løbet af fredag formiddag med fokus på motivet til den enes jagt med knive efter andre personer. Efter afhøringerne vil politiet og anklagemyndigheden tage stilling til, om nogen af dem skal fremstilles i grundlovsforhør eller løslades.

En 18-årig kvinde fra Albertslund blev kl. 19.30 sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen, da hun ville passere gennem politiets afspærring af Nygade, ligesom hun råbte ukvemsord ad det tilstedeværende politi. Hun kan nu forvente at få sagen afgjort med en bøde på grund af sin adfærd, der medførte en kortvarig anholdelse for at få hendes adfærd i området bragt til ophør.
En 19-årig kvinde fra Hørve blev samme tidspunkt også anholdt kortvarigt og sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen, da hun kastede en lighter efter politiet og i øvrigt ikke ville oplyse sit navn.

40

SHARES

Kommentarer

Læs Original – Klik Her

Du kan herunder "Like" og/eller dele denne artikel på:
Facebook - Twitter - Pinterest eller Email

Hvad er din mening?
Du kan kommenterer på denne artikel, nederst på denne side...

©2019 HAStoSEE.COM - Rigtige Nyheder

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account