Danmark: Monday, August 03, 2020
© 2020 HAStoSEE.COM
Gratis - Del Gerne
Gratis - Del Gerne
Online Læsere: 48
(5 kikker bare på de flotte billeder)
Danmark og hele den vestlige verden er ved at gå til grunde, godt hjulpet af den politisk korrekte venstreorienterede fakenews bølge der hersker i både politik og medier. Vi har samlet artikler fra Websites som kæmper mod denne udvikling.
En omkommet og en lettere såret under brand

24Nyt | En omkommet og en lettere såret under brand

En person omkom og en blev lettere såret, da der onsdag formiddag uddbrød en eksplosionsagtig brand i en villa på Græskæmnervej 17 i Svendborg. Politiet kender endnu ikke identiteten på den dræbte, men har en formodning om, hvem der er tale om.

Politiet modtog anmeldelsen om branden klokken 10.55. Da der var oplysninger om, at branden var opstået i forbindelse med en kraftig eksplosion, blev sprængstofsekperter fra EOD tilkaldt for at sikre gerningsstedet, så kriminalteknikerne kunne komme i gang med efterforskningen.

Den tilskadekomne blev bragt på sygehuset umiddebart efter redningsmandskabets ankomst til stedet. Først omkring klokken 16 var branden slukket, så sikringen af brandstedet kunne komme i gang. Derefter kunne sprængstofeksperterne fra EOD konstatere, at der lå en omkommen person i huset.

Politiet går nu i gang med de tekniske undersøgelser, der skal fastlægge hændelsesforløbet,  identificere den omkomne og fastslå de nærmere omstændigheder omkring eksplosionen, der var så kraftig, at ejendommen er blevet voldsomt beskadiget.

Læs Original – Klik Her

0 Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

©2020 HAStoSEE.COM - Rigtige Nyheder

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account