Danmark: Tuesday, February 25, 2020
© 2020 HAStoSEE.COM
Gratis - Del Gerne
Gratis - Del Gerne
Online Læsere: 42
(2 kikker bare på de flotte billeder)
Danmark og hele den vestlige verden er ved at gå til grunde, godt hjulpet af den politisk korrekte venstreorienterede fakenews bølge der hersker i både politik og medier. Vi har samlet artikler fra Websites som kæmper mod denne udvikling.
Bombetrussel mod rådhus

24Nyt | Eksplosion i København Politiet – søger vidner – 24NYT

En mindre eksplosion ramte i nat kl. 01.35 en tatovørforretning på Lyshøjsgårdsvej i Valby.

Eksplosionen forårsagede mindre skader centreret omkring forretningens indgangsparti. Det har ikke været nødvendigt at evakuere borgere i ejendommen i nattens løb. Ingen personer kom til skade i forbindelse med eksplosionen.

»Der er tale om en mindre eksplosion, som vi betragter som en bevidst handling. Det er endnu for tidligt at sige noget om motiv, men vi efterforsker sagen bredt,« siger politiinspektør i Center for speciel efterforskning, Dannie Rise.

Københavns Politi vil meget gerne i kontakt med borgere, der har opholdt sig i området omkring Valby Station og Toftegårdsplads i nat omkring kl. 01.30.

»Eksplosionen er – heldigvis – sket om natten, hvor der ikke er så mange mennesker på gaden. Det gør dog, at vi er meget afhængige af, at de få mennesker, der var i området, henvender sig til politiet. Det gælder også, selvom man ikke umiddelbart selv vurderer, at man har set noget, som kan være relevant for politiet,« siger Dannie Rise.

Nærpolitiet vil være til stede ved Lyshøjgårdsvej i Valby torsdag kl. 15-17 med den mobile politistation, hvor man kan henvende sig, hvis man har set eller hørt noget.

Københavns Politi har natten igennem arbejdet på stedet, men har torsdag morgen omkring kl. 8 ophævet afspærringen, så trafikken igen kan glide ad Lyshøjgårdsvej.

Københavns Politi har været i kontakt med forretningsejeren.

Har du oplysninger til sagen, bedes du kontakte Københavns Politi på tlf.: 1-1-4.

Læs Original – Klik Her

Du kan herunder "Like" og/eller dele denne artikel på:
Facebook - Twitter - Pinterest eller Email

Hvad er din mening?
Du kan kommenterer på denne artikel, nederst på denne side...
0 Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

©2020 HAStoSEE.COM - Rigtige Nyheder

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account