Danmark: Sunday, April 05, 2020
© 2020 HAStoSEE.COM
Gratis - Del Gerne
Gratis - Del Gerne
Online Læsere: 41
(2 kikker bare på de flotte billeder)
Danmark og hele den vestlige verden er ved at gå til grunde, godt hjulpet af den politisk korrekte venstreorienterede fakenews bølge der hersker i både politik og medier. Vi har samlet artikler fra Websites som kæmper mod denne udvikling.

24Nyt | Efterlysning af ældre kvinde – blev slået i hovedet

I mandags kl. ca. 19.40 ved Kvicklys parkeringsplads på Prins Jørgens Allé 112 i Vordingborg blev der begået flere voldssager på fire tilfældige ofre. Et offer er imidlertid stadig ukendt for politiet. Kvinden fortalte nogle Kvickly-ansatte, at hun var blevet slået i baghovedet af en ukendt mand. De ansatte i forretningen satte efter gerningsmanden, som kort tid efter blev anholdt af politiet.

Den ukendte kvinde, der var blevet slået, blev beskrevet som: 65-75 år, 160-170 cm, gråt eller lyst krøllet page hår, hun bar briller og en lys håndtaske, talte dansk og var iført en mørk eller sort lang jakke. Kvinden bedes henvende sig til Vordingborg politi eller på telefon 114, så politiet kan sikre sig, at hun har det godt og få hendes vidneudsagn i forbindelse med sagen.

Læs Original – Klik Her

Du kan herunder "Like" og/eller dele denne artikel på:
Facebook - Twitter - Pinterest eller Email

Hvad er din mening?
Du kan kommenterer på denne artikel, nederst på denne side...
0 Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

©2020 HAStoSEE.COM - Rigtige Nyheder

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account