Danmark: Saturday, August 08, 2020
© 2020 HAStoSEE.COM
Gratis - Del Gerne
Gratis - Del Gerne
Online Læsere: 40
(3 kikker bare på de flotte billeder)
Danmark og hele den vestlige verden er ved at gå til grunde, godt hjulpet af den politisk korrekte venstreorienterede fakenews bølge der hersker i både politik og medier. Vi har samlet artikler fra Websites som kæmper mod denne udvikling.
Edderkop udløste trafikuheld | 24NYT

24Nyt | Edderkop udløste trafikuheld | 24NYT

Kl. 11.44 tirsdag rykkede politiet ud til et færdselsuheld, idet to biler var stødt delvist frontalt sammen. Det viste sig heldigvis at være mindre alvorligt end anmeldelsens ordlyd, men to biler var dog med lav hastighed stødt delvist frontalt sammen.

En 50-årig kvinde fra Store-Heddinge kørte med lav hastighed i en personbil ad Bjergvej mod vest, da hun trak lidt over i modsatte kørebanehalvdel i bymæssig bebyggelse. Her kørte en 55-årig mand fra Køge i en varebil med meget lav hastighed i modsat retning og blev påkørt på venstre del af fronten af den 50-åriges bil.

To ambulancer var blevet sendt til uheldsstedet, men dem blev der ikke brug for, da begge parter var sluppet fra sammenstødet med diverse knubs. Bilerne fik kun mindre materielle skader som følge af sammenstødet, hvis årsag umiddelbart skyldtes en edderkop.

Den kvindelige bilist mærkede en edderkop kravle op ad det ene ben, så hun blev uopmærksom og kom til at trække over i modsatte kørebanehalvdel. Det lokale redningsberedskab blev tilkaldt til at foretage oprydning og opsamling af diverse væsker fra bilerne.

Læs Original – Klik Her

0 Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

©2020 HAStoSEE.COM - Rigtige Nyheder

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account