Danmark: Sunday, April 05, 2020
© 2020 HAStoSEE.COM
Gratis - Del Gerne
Gratis - Del Gerne
Online Læsere: 50
(5 kikker bare på de flotte billeder)
Danmark og hele den vestlige verden er ved at gå til grunde, godt hjulpet af den politisk korrekte venstreorienterede fakenews bølge der hersker i både politik og medier. Vi har samlet artikler fra Websites som kæmper mod denne udvikling.
Paradigmeskiftet er sat i stå

24Nyt | Dr. Jekyll og Mr. Hyde i EU’s flygtningepolitik

På den ene side forfægter de europæiske politikere den ubegrænsede asylret, der ikke kun er et ideal, men gældende lov i hele EU. De hylder derfor de græske grænsevagters indsats for at holde flygtninge og migranter ude af Europa.

På den anden side gentager de selvsamme politikere igen og igen, at den kaotiske situation ved de ydre grænser ikke må begrænse de mange flygtninges mulighed for at søge asyl i EU. Det skriver Christian Foldager i Berlingske.

EU’s ubegrænsede asylret er reelt en invitation til alle verdens flygtninge. De har dog kun juridisk, men ikke de facto krav på ophold i EU.

At give rettigheder til alle verdens flygtninge og samtidig kæmpe for at holde dem ude af Europa er både hyklerisk og uanstændigt.

 EU-politikerne tør imidlertid ikke konfrontere dette dilemma, men vil hellere fortsætte dobbeltspillet. Valget mellem idealer og realiteter synes at være uoverkommeligt for EU-toppen, der fremstår handlingslammet og ubeslutsom.


Kommentarer

Læs Original – Klik Her

Du kan herunder "Like" og/eller dele denne artikel på:
Facebook - Twitter - Pinterest eller Email

Hvad er din mening?
Du kan kommenterer på denne artikel, nederst på denne side...
0 Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

©2020 HAStoSEE.COM - Rigtige Nyheder

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account