Danmark: Saturday, July 03, 2021
© 2021 HAStoSEE.COM
Gratis - Del Gerne
Gratis - Del Gerne
Online Læsere: 41
(3 kikker bare på de flotte billeder)
Danmark og hele den vestlige verden er ved at gå til grunde, godt hjulpet af den politisk korrekte venstreorienterede fakenews bølge der hersker i både politik og medier. Vi har samlet artikler fra Websites som kæmper mod denne udvikling.

24NYT er en partiuafhængig systemkritisk netavis med politisk ukorrekte meninger. Gennem stærke holdninger og perspektiver bidrager vi til at nuancere mediedebatten, som er lukket hermetisk i et venstreradikalt, globalistisk og multikulturelt ekkokammer.

Vi er ikke i lommen på magthaverne

24NYT modtager ikke mediestøtte, for de medier, der modtager den, er ikke uafhængige. En presse, der er i lommen på magthaverne, kan ikke være borgernes vagthund og forholde sig kritisk til magthaverne. Det kan vi.

Vi går ind for fri meningsdannelse

De etablerede medier bekæmper politisk ukorrekt samfundskritik ved at begrænse den frie meningsdannelse. I 2019 har DR, Berlingske og Politiken således udsat 24NYT og de øvrige frie medier ud for en veritabel mediehetz, og DR har angivet 24NYT til Facebook med det resultat, at Facebook har lukket 24NYT’s profil på platformen. Vi tage afstand fra de etablerede mediers totalitære metoder, idet vi går helhjertet ind for en fri meningsdannelse.

Vi er demokratiets sande vagthund

De etablerede medier er en del af den økonomiske, kulturelle og politiske magtelite, som har monopoliseret den politiske korrekthed. Da medierne er i lommen på magteliten, kan de ikke fungere som borgernes kritiske vagthund. Det kan 24NYT som et frit og uafhængigt medie.

Vi giver danskerne et mediealternativ

De etablerede medier filtrerer virkeligheden for at sikre, at samfundsdebatten foregår ud fra en venstreradikal, globalistisk, indvandrervenlig, anti-amerikansk og anti-israelsk dagsorden. De svigter læserne, når det gælder neutral og objektiv dækning af såvel national som international politik. Derfor går mange på frie nyhedssites som 24NYT, for her kan de få den viden og perspektiver, som de ikke får fra de etablerede medier.

Vi nuancerer og demokratiserer den politiske debat

24NYT bidrager til en mere nuanceret samfundsdebat med politisk ukorrekte vinkler og uortodokse perspektiver på objektive fakta. Vi udfordrer den udbredte opfattelse af, at de etablerede medier er eksponent for den høje moral og kvalitetsjournalistik. Og vi demokratiserer den offentlige samtale, idet på 24NYT kan nationalkonservative debattører komme til orde uden at skulle igennem de etablerede mediers filter.

Vi er ikke en anti-islam-blog

Der er i det danske samfund en bred konsensus om, at problemer med muslimske indvandrere og familiesammenførte har enorme økonomiske, sociale og demografiske omkostninger for Danmark. I flere danske medier får islam og muslimer derfor et altdominerende fokus. Til forskel fra disse medier har 24NYT en strategi om at være en rigtig netavis, som emnemæssigt dækker bredt, og ikke blot en anti-islam-blog.

Vi kæmper for et nationalkonservativt Danmark

Medierne er en ideologisk og politisk kampplads, hvor den globalistiske og nationalkonservative fløj kæmper om vælgernes hjerner og sjæle. 24NYT er et led i denne kamp, idet vi giver nationalkonservative debattører, der nægtes adgang til de etablerede medier, mulighed for at deltage i samfundsdebatten.

Du kan støtte avisen med kr. 1,- om dagen ved at klikke her.

Tags:
Du kan herunder "Like" og/eller dele denne artikel på:
Facebook - Twitter - Pinterest eller Email

Hvad er din mening?
Du kan kommenterer på denne artikel, nederst på denne side...

©2021 HAStoSEE.COM - Rigtige Nyheder

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account