Danmark: Saturday, August 08, 2020
© 2020 HAStoSEE.COM
Gratis - Del Gerne
Gratis - Del Gerne
Online Læsere: 50
(2 kikker bare på de flotte billeder)
Danmark og hele den vestlige verden er ved at gå til grunde, godt hjulpet af den politisk korrekte venstreorienterede fakenews bølge der hersker i både politik og medier. Vi har samlet artikler fra Websites som kæmper mod denne udvikling.
nicolai sennels

24Nyt | DF’er: “De skal ud, alle sammen” – Dansk Folkeparti er for slap på udlændingepolitiken

[Debat]

Dansk Folkepartis udlændingepolitik er for slap, mener Nicolai Sennels (DF).

Af Nicolai Sennels, psykolog, forfatter og medlem af Dansk Folkeparti

Når det kommer til kombinationen af fornuft og erfaring, er Dansk Folkeparti folketingets absolutte nummer 1.

Men i jagten på at blive accepteret som stuerene og regeringsduelige har partiet forladt deres oprindelige opskrift på succes: At sige den ubekvemme sandhed.

Nicolai Sennels er autoriseret psykolog, forfatter og medlem af Dansk Folkeparti

Letspiselige formuleringer om at “sikre den stramme udlændingepolitik”, der måske nok gør det en smule sværere for muslimer at komme hertil, er langt fra nok. Heller ikke afrundede udmeldinger om, at “antallet af muslimer skal ned, ikke op”, forholder sig til virkeligheden.

De skal ud, alle sammen

Sandheden er, at islam er historiens mest effektive masseødelæggelsesvåben: Overalt hvor den er nået frem, har den bragt folkemord, trældom og åndelig formørkelse.

Sandheden er også, at de får flere børn end andre, at de aldrig kan integrere sig i tilstrækkeligt omfang, og at de – når de er stærke nok – er religiøst forpligtede til at dræbe alle, som ikke lader sig omvende til deres religion.

Allerede nu har mange danskere mærket muslimers evne til at ødelægge både mennesker, ting og den gode stemning.

Formentligt ingen vil savne muslimerne i Danmark, hvis de med et trylleslag var teleporteret tilbage til deres familiers oprindelseslande imorgen.

Udsmidnings- og fordrivelsespolitik

Set i dét lys er det klart, at det ikke er tilstrækkeligt at have en “stram udlændingepolitik”. Vi skal have en udsmidnings- og fordrivelsespolitik:

Alle de muslimer, som grundlover tillader, skal smides ud. Resten skal fordrives ved at gøre det så økonomisk urentabelt og praktisk besværligt at være uintegreret og så umuligt at udøve deres kriminelle religion, at de udrejser frivilligt.

Som mangeårigt medlem af Dansk Folkeparti ved jeg, at mange af partiets vælgere er enige i, at vi skal kæmpe for sådan en udsmidnings- og fordrivelsespolitik.

Sandheden er en naturkraft

Hvis Dansk Folkeparti igen skal have en vigtig rolle i dansk politik, skal partiet gøre det, som ingen andre tør: sige tingene, som de er.

USAs præsident Donald Trump, der må siges at være en del mere succesfuld end Dansk Folkeparti, siger det meget rammende: “Sandheden er en naturkraft”.

Sandheden kan noget, som hverken spin eller nervøs skelen til meningsmålingerne kan.

Og sandheden er, at hvis danskerne skal have et sted på planeten, hvor vi kan føle os hjemme, så skal islam og muslimerne ud af Danmark. Muslimer har over 50 lande, de kan rejse til, hvis de vil føle sig hjemme.

Danskerne har kun ét.

Hvad mener du om Nicilai Sennels indlæg? Er du enig, eller ser du helst, at de muslimer, der bor i Danmark, forbliver her? Skriv din mening i kommentarfeltet herunder, og del meget gerne indlægget på Facebook!

Læs Original – Klik Her

0 Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

©2020 HAStoSEE.COM - Rigtige Nyheder

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account