Danmark: Sunday, April 05, 2020
© 2020 HAStoSEE.COM
Gratis - Del Gerne
Gratis - Del Gerne
Online Læsere: 42
(4 kikker bare på de flotte billeder)
Danmark og hele den vestlige verden er ved at gå til grunde, godt hjulpet af den politisk korrekte venstreorienterede fakenews bølge der hersker i både politik og medier. Vi har samlet artikler fra Websites som kæmper mod denne udvikling.
Paradigmeskiftet er sat i stå

24Nyt | Det danske egotrip koster menneskeliv

En række lande, der har fået bugt med coronavirussen, har anvendt strategier og værktøjer, som Danmark vendte ryggen fra start.

I grove træk flugter de succesfulde landes strategi med de anbefalinger, WHO har udsendt: Hurtigt beredskab, screening, test, isolation af syge, smittedes kontakter i karantæne, afbryd smittekæder, f.eks. ved at lukke skoler og forbyde forsamlinger.

Danmark har grebet den aktuelle virus anderledes an. Når det gælder de afgørende indsatser om at opspore og inddæmme smittede, opgav Danmark på forhånd.

Vi har ikke testet bredt. Vi forfølger ikke smittekæder effektivt. Faktisk aner vi ikke, hvor mange der har haft virussen – eller hvem.

Den slingrende og passive danske tilgang til at opspore, inddæmme og isolere smittede rejser spørgsmålet om, hvorvidt de danske myndigheder har grebet håndteringen af coronavirussen forkert an.

(Kilde: Berlingske)

24NYT: Danmark er hjemland for et navlepillende og snæversynede folkefærd, som ikke kan forestille sig, at man kan lære noget af andre. Hjemland for dem, der er fikserede på, at vi er foregangsland. At andre skal følge os. Og ikke omvendt.

Vi tåler ingen kritik af vores unikke land og har en sjælden evne til at mene, at verden drejer sig om os. Vi er de bedste, og vi skal lære alle andre lande at gøre som vi.

Sundhedsstyrelsen har derfor fejet anbefalingerne fra såvel WHO som førende internationale eksperter af bordet, og Klods Hans-typerne i regeringen har valgt at følge styrelsen blindt.

Det danske egotrip ville være morsomt, hvis det ikke havde tragiske konsekvenser for rigtig mange mennesker.


Kommentarer

Læs Original – Klik Her

Du kan herunder "Like" og/eller dele denne artikel på:
Facebook - Twitter - Pinterest eller Email

Hvad er din mening?
Du kan kommenterer på denne artikel, nederst på denne side...
0 Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

©2020 HAStoSEE.COM - Rigtige Nyheder

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account