Danmark: Sunday, April 05, 2020
© 2020 HAStoSEE.COM
Gratis - Del Gerne
Gratis - Del Gerne
Online Læsere: 46
(2 kikker bare på de flotte billeder)
Danmark og hele den vestlige verden er ved at gå til grunde, godt hjulpet af den politisk korrekte venstreorienterede fakenews bølge der hersker i både politik og medier. Vi har samlet artikler fra Websites som kæmper mod denne udvikling.

24Nyt | De svigter Anker Jørgensen og skaber ny uro om placering – DEBAT

Af Heidi Wang (LA), Jakob Næsager (K) og Finn Rudaizky (DF) – alle medlemmer af Borgerrepræsentationen i København

Det var ikke regeringens støttepartier i Teknik- og miljøudvalget, som sikrede flertal for, at Anker Jørgensen statuen kan blive stående på sin nuværende plads i Sydhavnen. Tværtimod. Kun fordi de konservative, Liberal Alliance og Dansk Folkeparti samt socialdemokraterne stemte sammen, blev der lige flertal for opbakning til Anker Jørgensen-statuen.

Man kan undre sig over, at SF, de radikale, Alternativet og Enhedslisten ikke ville stemme for, at den opstillede vellignende statue bevares. Med de fire partiers vægring, så er der forud for Borgerrepræsentationens behandling af sagen i april, skabt unødig uro i lokalområdet og selvfølgelig også hos de mange fans af Anker Jørgensen, som ligger langt udover kredsen i de socialdemokratiske kredse.

Det er en uværdig behandling som SF, Enhedslisten, Alternativet og de radikale har præsteret. En hædring og en respekt for en personlighed og tidligere statsminister, har de fire partier fået til at minde om den værste sandkasse-politik på Københavns Rådhus. Konservative, LA og DF skal derfor opfordre de negative partier, om at være med til at hæve niveauet på Rådhuset.


Kommentarer

Læs Original – Klik Her

Du kan herunder "Like" og/eller dele denne artikel på:
Facebook - Twitter - Pinterest eller Email

Hvad er din mening?
Du kan kommenterer på denne artikel, nederst på denne side...

©2020 HAStoSEE.COM - Rigtige Nyheder

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account