Danmark: Saturday, August 08, 2020
© 2020 HAStoSEE.COM
Gratis - Del Gerne
Gratis - Del Gerne
Online Læsere: 45
(3 kikker bare på de flotte billeder)
Danmark og hele den vestlige verden er ved at gå til grunde, godt hjulpet af den politisk korrekte venstreorienterede fakenews bølge der hersker i både politik og medier. Vi har samlet artikler fra Websites som kæmper mod denne udvikling.
Voldsom stigning i antallet af fejl i sundhedsvæsenet

24Nyt | Danskerne hjernevaskes med at polakkerne er dumme

De danske reaktioner var som forventet ganske ensidige efter genvalget af den polske præsident Duda – ligesom dækningen af Trump og Brexit, skriver Caspar Stefani i Berlingske. I stedet for at give svar på, hvorfor mennesker stemmer, som de gør, efterlader dækningen et indtryk af, at polakkerne bare må være dumme.

I debatten om de polske retsreformer er præmissen, at det polske retssystem er upartisk og fungerer fint, men det er bare ikke tilfældet, og genvalget af Duda viser, at flertallet af polakkerne er enige i det.

I 2015 gik PiS med Andrzej Duda i spidsen til valg på reform af det korrupte retssystem med stærke rødder til det kommunistiske Polen, som kun 31 pct. af polakkerne var tilfredse med.

Gennem flere valg har polakkerne demonstreret, at de vil gøre op med de sidste rester af det kommunistiske system, der stadig har indflydelse på samfundet gennem dommerstanden, som var uddannet og tjente under det kommunistiske styre.

EU skal være meget varsom med idéen om, at medlemslande kan bygges op om et “one-size-fits-all”-princip, hvor man ignorerer medlemslandenes fortid og presser en bestemt fortolkning af et bestemt sæt værdier ned over hovedet på en befolkning, der ikke har ønsket det. Det er ikke særlig demokratisk.

24NYT: For modstanderne af EU som en politisk union med yderligere føderalisme, politisk integration og suverænitetsafgivelse var det en glædelig dag med valget af Andrzej Duda som Polens præsident. Han blev valgt, fordi erfaringerne med overnationale unioner og frygten for den identitetspolitiske venstrefløjsekstremisme, der æder sig langsomt ind i de vestlige EU-lande, samt den massive muslimske indvandring, skræmmer i Polen. Læs mere her.

 

Læs Original – Klik Her

0 Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

©2020 HAStoSEE.COM - Rigtige Nyheder

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account