Danmark: Monday, August 03, 2020
© 2020 HAStoSEE.COM
Gratis - Del Gerne
Gratis - Del Gerne
Online Læsere: 40
(3 kikker bare på de flotte billeder)
Danmark og hele den vestlige verden er ved at gå til grunde, godt hjulpet af den politisk korrekte venstreorienterede fakenews bølge der hersker i både politik og medier. Vi har samlet artikler fra Websites som kæmper mod denne udvikling.
Voldsom stigning i antallet af fejl i sundhedsvæsenet

24Nyt | Brudte løfter om værdig alderdom

Ældre Sagen får hele tiden henvendelser fra pårørende – og fra tidligere ansatte – om plejehjem, der martres af manglende hygiejne, passivitet, funktionstab, dehydrering og hård tale over for beboere og pårørende, skriver vicedirektør i Ældre Sagen, Michael Teit Nielsen, i Berlingske.

Vi har i Ældre Sagen bevidnet løbende nedskæringer i den kommunale hjemmehjælp over en lang årrække. Vi har VIVE-forskernes ord for, at alle bortforklaringer med ”ældre er blevet langt sundere” eller ”det er fordi, kommunerne rehabiliterer, så ældre kan klare sig selv”, er, ja, bortforklaringer. Nedskæringer, hårdere visitation og ringere kvalitetsstandarder er fakta.

Men midlerne til en værdig ældrepleje er ikke kommet ud til kommunerne og/eller er ikke blevet prioriteret i kommunerne. Politikerne lovede os: ”Hvis I arbejder længere, bliver der råd til ældrepleje til flere”. De har husket godt på første del af sætningen og belejligt glemt anden del.

De initiativer, der er taget de senere år – ældremilliarder, værdighedspolitikker osv. – har slet ikke været nok. Det må være slut med at sy flere lapper på et system, der har spillet fallit.

Læs Original – Klik Her

0 Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

©2020 HAStoSEE.COM - Rigtige Nyheder

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account