Danmark: Sunday, April 05, 2020
© 2020 HAStoSEE.COM
Gratis - Del Gerne
Gratis - Del Gerne
Online Læsere: 43
(5 kikker bare på de flotte billeder)
Danmark og hele den vestlige verden er ved at gå til grunde, godt hjulpet af den politisk korrekte venstreorienterede fakenews bølge der hersker i både politik og medier. Vi har samlet artikler fra Websites som kæmper mod denne udvikling.
BREAKING: Dansk Folkeparti vil stoppe beskatningen af de københavnske virksomheder i seks måneder

24Nyt | BREAKING: Dansk Folkeparti vil stoppe beskatningen af de københavnske virksomheder i seks måneder

“Stop øjeblikkeligt al kommunal beskatning af de københavnske virksomheder i seks måneder.” Det foreslår Finn Rudaizky, medlem af Borgerrepræsentationen for Dansk Folkeparti, og sit partis spidskandidat ved det næste kommunalvalg.

”Coronakrisen betyder, at de københavnske virksomheder mister ordrer og omsætning. For at styrke virksomhedernes likviditet og muligheder for at fastholde arbejdspladserne foreslår vi nu, at Københavns Kommune øjeblikkeligt indstiller opkrævning af alle erhvervsrettede skatter og afgifter for foreløbig en periode på seks måneder,” siger Finn Rudaizky og fortsætter: ”Især de små virksomheder og handlende er i dyb krise. Fra kommunens side må vi hjælpe dem alt hvad vi kan. Københavns Kommune har en meget stærk økonomi så der er rigeligt råd til at sætte skatten i bero.

Det vil hjælpe på virksomhedernes likviditet og deres muligheder for at holde de ansatte i beskæftigelse.” Ud over det øjeblikkelige skattestop foreslår Dansk Folkeparti, at Borgerrepræsentationen pålægger overborgmester Frank Jensen at komme med flere forslag til, hvordan man kan hjælpe virksomhederne.

I det arbejde ønsker Dansk Folkeparti, at overborgmesteren inddrager kommunens erhvervsråd. ”Vi står midt i en national krise af uhyggelige dimensioner, det er nu vi som kommune skal gøre alt for, at København ikke går i knæ,” siger Finn Rudaizky.


Kommentarer

Læs Original – Klik Her

Du kan herunder "Like" og/eller dele denne artikel på:
Facebook - Twitter - Pinterest eller Email

Hvad er din mening?
Du kan kommenterer på denne artikel, nederst på denne side...
0 Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

©2020 HAStoSEE.COM - Rigtige Nyheder

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account