Danmark: Thursday, May 28, 2020
© 2020 HAStoSEE.COM
Gratis - Del Gerne
Gratis - Del Gerne
Online Læsere: 46
(5 kikker bare på de flotte billeder)
Danmark og hele den vestlige verden er ved at gå til grunde, godt hjulpet af den politisk korrekte venstreorienterede fakenews bølge der hersker i både politik og medier. Vi har samlet artikler fra Websites som kæmper mod denne udvikling.
V-borgmester: Vi fik lagt socialdemokratisk studehandel i graven

24Nyt | Borgmester i København: “Genåbningsaftale er døduretfærdig”

Min bekymring over, om regeringen reelt har forstået situationens alvor for hovedstadsområdet er voksende med nattens (natten til torsdag, red.) aftale, siger Cecilia Lonning-Skovgaard (V)

Aftalen om at genåbne endnu mere og hurtigere er ikke rar læsning set med hovedstadsbriller.

Sådan siger Københavns beskæftigelses- og integrationsborgmester Cecilia Lonning-Skovgaard (V) efter den politiske aftale om at genåbne store dele af det danske samfund hurtigere end tidligere planlagt.

Det er især aftalen om at dele landet op, så de offentligt ansatte øst for Storebælt må gå på arbejde fra onsdag den 27. maj, mens deres offentlige kolleger i Region Hovedstaden og Region Sjælland fortsat ikke har fået en startdato, der forarger den københavnske borgmester.

Og da der også samtidig lempes på restriktionerne for eksempelvis tyske sommerhusejere, er den regionale forskelsbehandling komplet.

“Vores nødlidende turismebranche i hovedstadsområdet må fortsat vente i uvished, da der ikke afgørende er rykket noget for os ift. grænserne. Og vores muligheder for at hjælpe de mange tusinde nyledige tilbage i job svækkes af, at vores jobcentre – i modsætning til resten af landet – ikke må åbne, Så det er faktisk, hvis jeg skal være ærlig, en døduretfærdig aftale, siger Cecilia Lonning-Skovgaard.

Hun glæder sig bestemt på gymnasieelevernes, museernes og ZOOs vegne, og synes, at det er dejligt, at de nu får lov til at komme igang.

“Men jeg kan være bekymret for, om regeringen ved, hvor afgørende det er, at vi snart får lov til at rykke, hvis vi skal kickstarte hovedstadens erhvervsliv og arbejdsmarked, siger beskæftigelses- og integrationsborgmester Cecilia Lonning-Skovgaard (V).

Hun har selv i denne uge lanceret kampagnen #kbhhandler, der via sociale medier og plakatstandere opfordrerer københavnerne til at svinge dankortet og støtte hovedstadens trængte erhvervsliv med så mange indkøb i butikker, restauranter, teatre, museer og cafeer – og på nettet – som muligt.

Læs Original – Klik Her

Du kan herunder "Like" og/eller dele denne artikel på:
Facebook - Twitter - Pinterest eller Email

Hvad er din mening?
Du kan kommenterer på denne artikel, nederst på denne side...
0 Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

©2020 HAStoSEE.COM - Rigtige Nyheder

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account