Danmark: Wednesday, April 08, 2020
© 2020 HAStoSEE.COM
Gratis - Del Gerne
Gratis - Del Gerne
Online Læsere: 49
(5 kikker bare på de flotte billeder)
Danmark og hele den vestlige verden er ved at gå til grunde, godt hjulpet af den politisk korrekte venstreorienterede fakenews bølge der hersker i både politik og medier. Vi har samlet artikler fra Websites som kæmper mod denne udvikling.
pige kvinde tog

24Nyt | Bevæbnet 13-årig pige tæsker ældre DSB-ansat

Modelbillede.

Voldelig gratist i S-toget – Hundige S-station, Hundige – Greve

Kl. 20.38 anmodede DSB om assistance fra politiet, idet en DSB-ansat havde fat i en ung, kvindelig gratist, der var voldelig og i øvrigt ikke ville oplyse sit navn.

Politiet fik kontakt til en mindreårig pige, som blev tilbageholdt af politiet, fordi det viste sig, at hun havde været voldelig over for en 61-årig kvindelig DSB-ansat, som var blevet slået og sparket hende. Ved tilbageholdelsen fandt politiet hende i besiddelse af en kniv, en bushammer og et afbrækket støtteben. Desuden nægtede hun at oplyse sit navn mv. til politiet, som dog fik hende identificeret som 13-årig pige fra Valby, der ikke kunne sigtes for de forskellige overtrædelser af både straffeloven og særlovgivningen.

Politiet tog hende med til politistationen, hvor hun blev afhørt om de forskellige sager, men ikke sigtet, fordi hun er under den kriminelle lavalder på 15 år. De sociale myndigheder og hendes værge var til stede ved afhøringen af den 13-årige pige.


Kommentarer

Læs Original – Klik Her

Du kan herunder "Like" og/eller dele denne artikel på:
Facebook - Twitter - Pinterest eller Email

Hvad er din mening?
Du kan kommenterer på denne artikel, nederst på denne side...
0 Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

©2020 HAStoSEE.COM - Rigtige Nyheder

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account