Danmark: Wednesday, April 08, 2020
© 2020 HAStoSEE.COM
Gratis - Del Gerne
Gratis - Del Gerne
Online Læsere: 42
(5 kikker bare på de flotte billeder)
Danmark og hele den vestlige verden er ved at gå til grunde, godt hjulpet af den politisk korrekte venstreorienterede fakenews bølge der hersker i både politik og medier. Vi har samlet artikler fra Websites som kæmper mod denne udvikling.

24Nyt | Betjent slået i ansigtet | 24NYT

Foto: Politiet.

En patrulje fra Østjyllands Politi kørte søndag kl. 10.56 til Klosterport i Aarhus, hvor der var kommet en anmeldelse om uro og slagsmål på stedet. Da betjentene kom frem, traf de en 39-årig mand, der havde nogle mindre skader, som sandsynligvis stammede fra slagsmålet. Der stod flere personer sammen med den 39-årige, men ingen ønskede at fortælle politiet, hvad der var sket.

En 27-årig bekendt til den tilskadekomne blev ved med at blande sig i politiets arbejde, og da ambulancen kom, gik han gentagne gange ind foran politi og ambulancepersonalet.

Til sidst tog en af betjentene fat i hans arm for at føre ham væk fra stedet, men den 27-årige rev sig løs og slog med hård kraft en knytnæve ind i ansigtet på betjenten. Han blev derfor straks anholdt og sigtet for vold mod en politimand.


Kommentarer

Læs Original – Klik Her

Du kan herunder "Like" og/eller dele denne artikel på:
Facebook - Twitter - Pinterest eller Email

Hvad er din mening?
Du kan kommenterer på denne artikel, nederst på denne side...
0 Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

©2020 HAStoSEE.COM - Rigtige Nyheder

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account