Danmark: Thursday, May 28, 2020
© 2020 HAStoSEE.COM
Gratis - Del Gerne
Gratis - Del Gerne
Online Læsere: 44
(2 kikker bare på de flotte billeder)
Danmark og hele den vestlige verden er ved at gå til grunde, godt hjulpet af den politisk korrekte venstreorienterede fakenews bølge der hersker i både politik og medier. Vi har samlet artikler fra Websites som kæmper mod denne udvikling.
Virksomhederne stirrer coronaepidemien i øjnene hver dag

24Nyt | Beskæftigelsen styrtdykker – og det er kun begyndelsen

Lønmodtagerbeskæftigelsen endte i marts på 2.779.000 personer med et lønmodtagerjob. Det er 25.000 under februarniveauet på trods af, at nedlukningen af dansk økonomi alene påvirker den sidste halvdel af marts måned. Cirka 80 procent af faldet er sket i den private sektor.

De private virksomheder har været nødt til at reagere hurtigt. Mange af dem blev kraftigt påvirket, og man kan jo ikke drive virksomhed, hvis man kun har udgifter og ingen indtægter. Derfor har hjælpepakkerne med blandt andet støtte til faste omkostninger og lønkompensation også været en god hjælp,” siger Maria Schougaard Berntsen, cheføkonom i TEKNIQ Arbejdsgiverne og fortsætter:

Også hos medlemsvirksomheder i TEKNIQ Arbejdsgiverne står det lysende klart, at krisen har betydning. Vores egne undersøgelser viser, at omsætningen er faldet, der er sket afskedigelser, og ordrebøgerne bliver stadig tyndere. Hver anden virksomhed er stadig i maj måned ramt på omsætningen,” siger Maria Schougaard Berntsen.

I statistikken over lønmodtagerbeskæftigelsen tæller lønmodtagere, som er midlertidigt fraværende fra arbejdet, hjemsendte uden løn, eller hvor virksomheden modtager lønkompensation, fortsat med som beskæftigede. Også beskæftigede, som er opsagt men stadig er i deres opsigelsesperiode, registreres fortsat som beskæftigede, indtil lønnen ophører.

Der er ingen tvivl om, at vi vil se et fortsat fald i lønmodtagerbeskæftigelsen de kommende måneder. Virksomhederne vil jo altid forsøge at holde på deres medarbejdere, som er et af de største aktiver, man har. Derfor forsøgte man i begyndelsen af krisen mange steder at afvikle ferie og afspadsering, så man kunne slippe for at fyre. Men hvis ordrerne ikke kommer, så dur den løsning jo ikke i længden,” siger Maria Schougaard Berntsen.

Læs Original – Klik Her

Du kan herunder "Like" og/eller dele denne artikel på:
Facebook - Twitter - Pinterest eller Email

Hvad er din mening?
Du kan kommenterer på denne artikel, nederst på denne side...
0 Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

©2020 HAStoSEE.COM - Rigtige Nyheder

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account