Danmark: Saturday, December 07, 2019
© 2019 HAStoSEE.COM
Gratis - Del Gerne
Gratis - Del Gerne
Online Læsere: 41
(4 kikker bare på de flotte billeder)
Danmark og hele den vestlige verden er ved at gå til grunde, godt hjulpet af den politisk korrekte venstreorienterede fakenews bølge der hersker i både politik og medier. Vi har samlet artikler fra Websites som kæmper mod denne udvikling.
EU stempler Danmark som islamofobisk

24Nyt | Berlingske fjerner fokus fra islamisk trussel

TrygFonden advarer i en ny rapport mod at undervurdere den højreekstremistiske trussel. Det skriver Berlingske.

Højreekstreme budskaber og miljøer er i bevægelse og må i højere grad tages alvorligt”, lyder det TrygFondens rapport.

Selv om ingen grupperinger i sig selv på nuværende tidspunkt vurderes at udgøre en væsentlig sikkerhedsmæssig udfordring, kan de mobilisere eller inspirere voldsparate personer.

24NYT: Berlingske kører for tiden en propagandakampagne med det formål at fremhæve truslen fra højreekstremistiske grupper og fjerne fokus fra den trussel, som udgøres af muslimsk antisemitisme og ekstremisme.

Stort anlagte artikler fremhæver budskabet om, at ”truslen fra højre bør tages langt mere alvorligt”, selv om både den tidligere chef for PET, Jakob Scharf, PET og Center for Terroranalyse vurderer, at terrortruslen fra højreekstremistiske miljøer i Danmark er begrænset.

Terrortruslen i Danmark kommer først og fremmest fra den militante islamisme”, siger Jakob Scharf til Berlingske.

De bekræfter bl.a. Det Jødiske Samfund. ”Den klassiske højrefløjs-antisemitisme er den farligste, men den er mindst udbredt i Europa for øjeblikket”, sagde Jair Melchior, overrabbiner for Det Jødiske Samfund i Danmark, for nylig til Berlingske.

Vi må se i øjnene, at der i Danmark lever en stor gruppe mennesker med muslimsk baggrund, som står i radikal opposition til dansk livsførelse og værdier. I kombination med afviste illegale asylansøgere og hjemvendte syrienskrigere er disse mennesker en gigantisk og uløselig sikkerhedsrisiko.

Ud fra et sikkerhedsmæssigt synspunkt udgør muslimerne, både de velintegrerede og de radikaliserede, terroristernes sympatisørsump og rekrutteringsbase og dermed den femte kolonne.

Ud fra et sikkerhedsmæssigt synspunkt er enhver muslim reelt en potentiel sovende celle, som pludselig kan se lyset, blive radikaliseret og gribe til terror.

Kommentarer

Læs Original – Klik Her

Du kan herunder "Like" og/eller dele denne artikel på:
Facebook - Twitter - Pinterest eller Email

Hvad er din mening?
Du kan kommenterer på denne artikel, nederst på denne side...
0 Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

©2019 HAStoSEE.COM - Rigtige Nyheder

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account