Danmark: Sunday, April 05, 2020
© 2020 HAStoSEE.COM
Gratis - Del Gerne
Gratis - Del Gerne
Online Læsere: 41
(3 kikker bare på de flotte billeder)
Danmark og hele den vestlige verden er ved at gå til grunde, godt hjulpet af den politisk korrekte venstreorienterede fakenews bølge der hersker i både politik og medier. Vi har samlet artikler fra Websites som kæmper mod denne udvikling.
Paradigmeskiftet er sat i stå

24Nyt | Arrogant inkompetence har forværret krisen

I en tid, hvor nationen befinder sig i sin største krise siden Anden Verdenskrig, er der mere end nogensinde brug for sammenhold, skriver Berlingske, men nu er låget er røget af trykkogeren.

Siden coronakrisens start har landets politikere stået side om side med de øverste sundhedsfaglige embedsmænd. Formålet var at skabe en fortælling om, at der er sammenhold og styr på tinene.

Under overfladen har der hersket en utilfredshed i toppen af regeringen med, at sundhedsmyndighederne har undervurderet coronasmittens trussel.

Utilfredsheden går begge veje. Sundhedsstyrelsen har flere gange vist distance til det politiske system og tager afstand fra den sundhedsfaglige relevans i regeringens tiltag.

Skænderierne mellem regeringen og Sundhedsstyrelsen foregår nu for åbne kameraer.

24NYT: Den 24. marts har Berlingske sort på hvidt dokumenteret, at Sundhedsstyrelsen ikke har taget den voksende coronaepidemi tilstrækkeligt alvorligt. I sin arrogante inkompetence har Sundhedsstyrelsen handlet i strid med WHO’s anbefalinger.

Regeringen har blindt og ukritisk fulgt anbefalingerne fra de ”dygtige” eksperter Sundhedsstyrelsen og Statens Serum Institut, og set bort fra advarslerne fra både WHO, internationale eksperter og de få danske eksperter som f.eks. lektor i bekæmpelse af virussygdomme Kristian G. Andersen, der arbejder på det amerikanske forskningsinstitut Scripps Research i Californien, og  prof. dr. med. Hans Gregersen, som underviser på The Chinese University of Hong Kong.

Coronakrisen har eksponeret, at når det brænder på, magter de folkevalgte og embedsapparatet i Danmark ikke at stå sammen og tage et ansvar. Det giftige opgør mellem regeringen og sundhedsmyndighederne fortsætter.


Kommentarer

Læs Original – Klik Her

Du kan herunder "Like" og/eller dele denne artikel på:
Facebook - Twitter - Pinterest eller Email

Hvad er din mening?
Du kan kommenterer på denne artikel, nederst på denne side...
0 Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

©2020 HAStoSEE.COM - Rigtige Nyheder

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account