Danmark: Wednesday, August 12, 2020
© 2020 HAStoSEE.COM
Gratis - Del Gerne
Gratis - Del Gerne
Online Læsere: 43
(5 kikker bare på de flotte billeder)
Danmark og hele den vestlige verden er ved at gå til grunde, godt hjulpet af den politisk korrekte venstreorienterede fakenews bølge der hersker i både politik og medier. Vi har samlet artikler fra Websites som kæmper mod denne udvikling.

24Nyt | Akut mangel på plejepersonale | 24NYT

Ifølge evalueringsinstituttet EVA bliver der mangel på tusindvis af sundhedsmedarbejdere til at pleje de danske ældre i fremtiden.

Årsagen er udsigt til et markant fald i antallet af nyuddannede sosu-assistenter og -hjælpere i de kommende år.

Lisbeth Nørgaard, formand for Danske SOSU-skoler, advarer om, at hvis vi ikke snart gør noget, så har vi om fem-ti år et meget alvorligt problem, hvor vi vil stå og mangle 15.000-20.000 sundhedsmedarbejdere.

Hun kan godt forestille sig en fremtid, hvor hjemmehjælperen oftere har polsk eller rumænsk baggrund. “Her i området har vi mange østeuropæere, der er ansat på gartnerier, på slagterier og i landbruget. Mange af deres ægtefæller er ikke i beskæftigelse, og en mulighed var måske at begynde at tiltrække dem“, siger hun.

24NYT: På plejehjemmene i de københavnske vestegnskommuner arbejder der i forvejen mange SOSU-assistenter samt vikarer med udenlandsk baggrund, primært fra muslimske lande.

 

Læs Original – Klik Her

0 Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

©2020 HAStoSEE.COM - Rigtige Nyheder

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account