Danmark: Monday, August 03, 2020
© 2020 HAStoSEE.COM
Gratis - Del Gerne
Gratis - Del Gerne
Online Læsere: 50
(3 kikker bare på de flotte billeder)
Danmark og hele den vestlige verden er ved at gå til grunde, godt hjulpet af den politisk korrekte venstreorienterede fakenews bølge der hersker i både politik og medier. Vi har samlet artikler fra Websites som kæmper mod denne udvikling.
Ahmed skar hovedet af sin 17-årige kæreste – nu er der nyt i den makabre sag

24Nyt | Ahmed skar hovedet af sin 17-årige kæreste – nu er der nyt i den makabre sag

Den 17-årige Wilma Andersson fra Uddevalla i Sverige forsvandt sporløst i november sidste år.

Siden er hendes 23-årige eks-kæreste blevet tiltalt for drab. Ifølge Samnytt, er der tale om en afvist asylansøger med kurdisk baggrund.

Under retssagen er det kommet frem, at en kropsdel, der tidligere blev fundet, lå i en kuffert i parrets fælles hjem, og at der er tale om Wilma Anderssons hoved.

Politiet: Alt håb er slukket

Hundredvis af frivillige deltog i november sidste år i eftersøgningen af  den savnede 17-årige pige.

To uger efter hendes forsvinden var der nedslående nyt: Politiet havde fundet en kropsdel, der slukkede håbet om at finde pigen i live. Få dage senere blev Wilmas 23-årige eks-kæreste anholdt under mistanke om drab.

Siden blev eks-kæresten anklaget for drab, men nægtede sig skyldig.

Under retssagen er det kommet frem, at eks-kæresten angiveligt fjernede hovedet fra Wilma Anderssons krop og pakkede det ind i aluminiumsfolie, hvorefter han lagde det i en kuffert i deres fælles hjem.

”Den mistænkte har af en ukendt grund bevaret en legemsdel og fjernet resten af ​​kroppen,” siger politichef Sten-Rune Timmersjö ifølge Aftonbladet. Andre genstande, såsom trøjer, udstoppede dyr og underbukser, blev også fundet i posen, skriver mediet.

Naboer har hørt skrig fra den unge pige på det tidspunkt, hvor det menes, at hun blev dræbt.

Nu er der endelig faldet dom i sagen, og den 23-årige Tishko Ahmed er blevet kendt skyldig i at have dræbt og parteret sin kæreste. Det skriver “Sveriges Domastolar” i en pressemelddelse. Tishko Ahmed er blevet idømt livsvarigt fængsel.

Mener du at afviste asylansøgere skal have lov til at blive i f.eks. Danmark eller Sverige, indtil de frivilligt vil forlade landet? Eller bør de tvinges til at rejse? Skriv din mening i kommentarfeltet herunder og del gerne artiklen på Facebook.

Læs Original – Klik Her

0 Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

©2020 HAStoSEE.COM - Rigtige Nyheder

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account