Danmark: Wednesday, April 08, 2020
© 2020 HAStoSEE.COM
Gratis - Del Gerne
Gratis - Del Gerne
Online Læsere: 45
(5 kikker bare på de flotte billeder)
Danmark og hele den vestlige verden er ved at gå til grunde, godt hjulpet af den politisk korrekte venstreorienterede fakenews bølge der hersker i både politik og medier. Vi har samlet artikler fra Websites som kæmper mod denne udvikling.

24Nyt | 16-årig brutalt slået ned – fik glassplinter i øjet

Nordjyllands Politi ønsker fortsat offentlighedens hjælp i forbindelse med en voldssag fra lørdag nat den 29. februar 2020 kl. 00.00-01.00, hvor en 16-årig dreng fik glassplinter i sit ene øje, da han blev slået i ansigtet af en endnu ukendt gerningsmand.

I første omgang oplyste politiet, at gerningsstedet var området uden for Studenterhuset i Aalborg, hvor forurettede havde deltaget i et arrangement.

Der er dog nu en vigtig opdatering i sagen, da politiets efterforskning i stedet peger på, at gerningsstedet rettelig var området mellem Zleep Hotel Aalborg og Kennedy Arkaden (tæt på busterminalen).

”Derfor vil vi nu endnu engang gerne appellere til folk om at henvende sig, hvis de har befundet sig nær Zleep Hotel Aalborg og Kennedy Arkaden denne nat og har bemærket noget tumult,” opfordrer vicepolitiinspektør Christian Toftemark, Nordjyllands Politi. Han uddyber:

”– Det tyder på, at en uidentificeret person fulgte forurettede på sygehuset, formentlig i Reberbansgade, og det er klart, at vi meget gerne vil tale med dette og andre vidner i sagen.”

Ring til politiet på tlf. 114, hvis du har oplysninger eller har set eller hørt noget af relevans for sagen.

Det vides ikke, om den 16-årige er blevet slået i hovedet med en flaske eller glas, eller om det er glas fra knuste briller, drengen har fået i øjet.

 

Læs Original – Klik Her

Du kan herunder "Like" og/eller dele denne artikel på:
Facebook - Twitter - Pinterest eller Email

Hvad er din mening?
Du kan kommenterer på denne artikel, nederst på denne side...

©2020 HAStoSEE.COM - Rigtige Nyheder

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account