Danmark: Tuesday, August 04, 2020
© 2020 HAStoSEE.COM
Gratis - Del Gerne
Gratis - Del Gerne
Online Læsere: 50
(4 kikker bare på de flotte billeder)
Danmark og hele den vestlige verden er ved at gå til grunde, godt hjulpet af den politisk korrekte venstreorienterede fakenews bølge der hersker i både politik og medier. Vi har samlet artikler fra Websites som kæmper mod denne udvikling.
10 års fængsel for transport af amfetamin

24Nyt | 10 års fængsel for transport af amfetamin

Særlig Efterforskning Vest, der efterforsker organiseret kriminalitet på tværs af Jylland og Fyn, fik under en efterforskning den 45-årige kvinde i kikkerten. Den 16. juni blev kvinden og flere andre sigtede anholdt under en koordineret politiaktion. Dagen efter blev kvinden sammen med en 44-årig mand og en 50-årig kvinde varetægtsfængslet ved et grundlovsforhør.

Onsdag ved Retten i Randers tilstod kvinden, at hun tilbage i december 2019 transporterede mellem 10 og 15 kilo amfetamin fra en adresse i Østjylland til en parkeringsplads i Aarhus Nord, hvor amfetaminen blev overdraget til en mand. Hun tilstod også, at hun i perioden fra 31. marts til 23. maj havde købt og videresolgt i alt 1,8 kilo amfetamin.

Kvinden blev derudover dømt for at have begået et indbrud og et indbrudsforsøg i henholdsvis Ans og Fårvang den 15. juni.

Anklager i Særlig Efterforskning Vest, Jacob Gents, er tilfreds med den hurtige dom i sagen:

”Jeg er meget tilfreds med, at et solidt og effektivt stykke efterforskningsarbejde har ført til, at kvinden bare én måned efter anholdelsen har tilstået at have håndteret store mængder amfetamin, og nu er blevet idømt en lang fængselsstraf,” siger anklageren.

Den 45-årige modtog dommen og blev fortsat varetægtsfængslet efter domsafsigelsen.

Læs Original – Klik Her

Du kan herunder "Like" og/eller dele denne artikel på:
Facebook - Twitter - Pinterest eller Email

Hvad er din mening?
Du kan kommenterer på denne artikel, nederst på denne side...
0 Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

©2020 HAStoSEE.COM - Rigtige Nyheder

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account