Danmark: Sunday, April 18, 2021
© 2021 HAStoSEE.COM
Gratis - Del Gerne
Gratis - Del Gerne
Online Læsere: 47
(5 kikker bare på de flotte billeder)
Danmark og hele den vestlige verden er ved at gå til grunde, godt hjulpet af den politisk korrekte venstreorienterede fakenews bølge der hersker i både politik og medier. Vi har samlet artikler fra Websites som kæmper mod denne udvikling.
18-årig pige dræbt – knivstukket og brændt


Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi modtog i dag kl. 01.27 anmeldelse om brand i en lejlighed på Kirsebærplantagen i Nyråd ved Vordingborg. Da politi og brandvæsen kom til stedet var lejligheden overtændt. Efterfølgende blev en omkommet person fundet i lejligheden. Den omkomne person er nu identificeret som en 18-årig kvinde. Familien er underrettet.

De kriminaltekniske undersøgelser har fastslået, at der er tale om drab, idet den dræbte er tilføjet flere knivstik.

Politiet har kl. 12.10 anholdt en 18-årig mand fra Sydsjælland, der sigtes for drabet på den 18 årige kvinde. Han erkender at have været på gerningsstedet. Der kan endnu ikke oplyses noget om motiv.

Gerningsmanden forventes fremstillet i grundlovsforhør i Retten i Næstved søndag, hvor der vil blive begæret lukkede døre af hensyn til efterforskningen i sagen.

Der resterer fortsat en del undersøgelser for at klarlægge hændelsesforløbet, og derfor kan der ikke oplyses nærmere detaljer på nuværende tidspunkt.

Source link

0 Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

©2021 HAStoSEE.COM - Rigtige Nyheder

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account