17-årig stukket ned - 24NYT

17-årig stukket ned – 24NYT


Kl. 20.14 søndag anmeldte en 17-årig ung mand fra Roskilde, at han nu befandt sig på skadestuen, hvor han blev behandlet for en læsion i den ene skulder efter formentlig at være blevet stukket med en skarp genstand.
Den 17-årige var uden for livsfare og kunne oplyse, at han under ophold i Stationscentret sammen med nogle venner tilfældigt havde passeret en ung mand, som han kendte fra sin uddannelsesinstitution.

Pludselig havde den unge mand vendt omkring og ramt den 17-årige i skulderpartiet med en spids genstand, så han fik et blødende sår, der skulle behandles på skadestuen.
Politiet undersøgte gerningsstedet i Stationscentret og området deromkring i et forsøg på både at finde spor efter volden og for at lede efter den mistænkte, som blev identificeret som en 18-årig mand fra Roskilde. Den mistænkte blev eftersøgt forskellige steder, men blev ikke fundet i løbet af aftenen eller natten. Politiet fortsætter derfor eftersøgningen efter ham i løbet af mandagen, så han kan blive afhørt til sagen.

Source link